עוגת פרג מעולה

Riki Cohen wandratsch

עוגת פרג ??

עוגת פרג מעולה /ריקי כהן
עם קוקוס,תפוחים וציפוי שוקולד מריר ?
עוגה בחושה, פרווה
??
תבנית בקוטר 26 או 28
המרכיבים -:
¾1 כוסות קמח ( 250 גרם)
1 שקית אבקת אפייה
חצי כוס קוקוס
5 ביצים גדולות
¼1 כוסות סוכר (250 גרם)
¾ כוס שמן (180 מל")
כוס מיץ תפוזים (240 מל")
2 תפוחים קטנים מגורדים גס או אחד גדול
200 גרם פרג שחור טחון טרי!
כף רום או כפית תמצית וניל / או תמצית בטעם רום (לא חייב אפשר בלי)
ההכנה– :
בקערת המיקסר עם וו גיטרה (או עם מטרפה ידנית) טורפים ביצים שלמות עם סוכר כ 5-7 דקות לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מנמיכים את מהירות המיקסר ושופכים לאט תוך כדי ערבול את השמן ואת המיץ תפוזים. מוסיפים תפוח מגורד, פרג, קוקוס ורום ובסוף את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נבלע בתערובת.
שמים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 40 עד 45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
מצננים ומקשטים ?
*לציפוי גנאש שוקולד מריר:
ממיסים במיקרו בפולסים חצי מיכל שמנת מתוקה 125 מל" (או צמחית לפרווה) עם 120 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות. מערבבים לתערובת חלקה, מצננים ושופכים מעל העוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *