לא לפספס ולהכין – עוגת משמש מהירה

 

גילה טל

 

עוגת משמשים בחושה וטעימה
המרכיבים
200 גר חמאה
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפייה
כוס סוכר
כוס קמח וחצי
שמנת חמוצה
4 ביצים
קורט מלח

חצאי משמשים

ההכנה

בקערה מיקסר מקציפים ביצים וסוכר, מורידים מהירות .

מוסיפים חמאה מומסת ושמנת והקמח אבקת אפיה וניל .

ואז  לשטח בתבנית משומנת וליישר עם מרית את הבלילה.

,לפזר במרווחים שווים חצאי משמשים אפשר פרי אחר כמו אפרסק ,תפוח דובדבן.

לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות במשך כחצי שעה או יותר לבדוק עם קיסם שיוצא יבש

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *