עוף ותפוחי אדמה בסגנון הודי
מאת עדן ג'מני
המרכיבים –
חלקי עוף פולקע 6-8
בצל
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
חצי ראש שום
צרור כוסברה
שמן זית
חצי כפית מכל תבלין
כורכום
כמון
מרק עוף
מלח פלפל
גרהם מסאלה
מעט אגוז מוסקט
ההכנה –
מטגנת בצל עד לשקיפות מוסיפה את חלקי העוף ותפוחי האדמה .
מוסיפה שום טחון עם כוסברה ושמן זית ( אפשר להוסיף גם פלפל חריף שיצא חריף)
מתבלת בתבלינים כורכום, כמון, מרק עוף , מלח, ותבלין הודי שנקרא גראם מסאלה, ומעט אגוז מוסקט . מערבבת ,מוסיפה קצת מים.
לבשל עד שתפוחי האדמה רכים ❤️ כשעה
בתאבון להגיש על אורז לבן
4 תגובות
אפשר כמויות יותר מדוייקות של התבלינים?
זה לפי טעם – אם את אוהבת הרבה תשימי יותר
חצי כפית מכל תבלין
מה אפשר במקום גרהם מסאלה? האם אפשרי קארי? באיזו כמות? תודה
לא חייב לשים