מוקפץ עוף קל וטעים

צילום – רנית גורן

המוקפץ הכי קל וטעים במיוחד לקיץ

מוקפץ עוף ונודלס עם ירקות

המרכיבים-

חצי קילו בערך חזה עוף פרוס

כף קורנפלור

2 כפות טריאקי

שום כתוש

להקפצה –

בצל

פלפל אדום

קישוא

כרוב

גזר

שום

פלפל חריף פרוס

סלרי

3 כפות סויה

2 כפות סילאן

3 כפות טריאקי

2 כפות צ'ילי מתוק

מלח

פלפל שחור

 

200 גרם נודלס חבילה אחת קטנה

ההכנה –

נבשל חבילה של נודלס ונשים בצד.

נערבב את העוף עם קורנפלור ,טריאקי ושום.

נטגן בווק עד שיזהיבו.

נוציא לצלחת בצד.

כל הירקות נחתוך לאורך דק.

נתחיל לטגן בווק את הבצל ,שום סלרי ואחר כך הירקות להקפיץ.

נוסיף את הרוטבים העוף והנודלס

נערבב היטב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *