סופריטו עוף מעולם אחר – מטריף וטעים

צילום – ענת סבג

 

סופריטו מעולם אחר – טעים כל כך ללקק את הצלחת
המתכון מאת – ענת סבג

המרכיבים-

חלקי עוף 4-5

תפוחי אדמה 4 פרוסים גס

2 בצלים

2 עגבנות

כף סילאן

חצי כפית כורכום

מלח,

חצי כפית כמון

חופן סלרי קצוץ

ההכנה –
לחמם שמן בסיר ולטגן את חלקי העוף.

אחר כך את פרוסות תפו"א .
להוציא לצד .

באותו הסיר לטגן 2 בצלים עד להזהבה, להוסיף 2 עגבניות מגורדות,
מעט: סילאן,כורכום,מלח,כמון.
ולהקפיץ יחד עם העוף להוסיף את תפו"א המטוגנים. וסלרי.
להוסיף ככוס מים.בישול כשעתיים אש הכי נמוכה שיש, עם מכסה סגור!

לבדוק שלא חסר נוזלים.

מעדן מובטח

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *