סופריטו מעולם אחר – טעים כל כך ללקק את הצלחת
המתכון מאת – ענת סבג
המרכיבים-
חלקי עוף 4-5
תפוחי אדמה 4 פרוסים גס
2 בצלים
2 עגבנות
כף סילאן
חצי כפית כורכום
מלח,
חצי כפית כמון
חופן סלרי קצוץ
ההכנה –
לחמם שמן בסיר ולטגן את חלקי העוף.
אחר כך את פרוסות תפו"א .
להוציא לצד .
באותו הסיר לטגן 2 בצלים עד להזהבה, להוסיף 2 עגבניות מגורדות,
מעט: סילאן,כורכום,מלח,כמון.
ולהקפיץ יחד עם העוף להוסיף את תפו"א המטוגנים. וסלרי.
להוסיף ככוס מים.בישול כשעתיים אש הכי נמוכה שיש, עם מכסה סגור!
לבדוק שלא חסר נוזלים.
מעדן מובטח
2 תגובות
מתכון מעולה יצא טעים במיוחד
וואו כיףף