עוגת כוס מכירים ? העוגה שהכי קל לזכור את המתכון שלה טעימה בטירוףף

צילום – Inbal Haya Sabag
עוגת כוס מכירים ???
הכל נמדד בכוס אחת ולכן קל לזכור את המתכון
עוגת פרווה עסיסית וטעימה ממליצה בחום ?
עפ"י מתכון של אופירה
קלי קלות
מאת – Inbal Haya Sabag
גודל תבנית 26
המרכיבים-
5 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מיץ מלימון שלם
ההכנה –
להקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר עד שמקבלים קצף תפוח.
להוסיף שמן ומיץ תפוזים , להוסיף את כל המצרכים היבשים ולערבב היטב ,
לשמן תבנית בינונית 24 ,לצקת את העוגה ולאפות בערך 40 דקות ב 180 מעלות.
לבשל את הסירופ  עד שיסמיך.
לצקת על העוגה כשהיא עוד חמה לפזר קוקוס.
בתאבון –
ענבל חיה סבג

7 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *