ניוקי שמכינים בבית- הכי טעים!
המתכון לניוקי מאת – Maayan Fogel
המרכיבים-
קילו תפוחי אדמה
5 כפות קמח (פסטה אם יש)
2 חלמון
מלח פלפל
לרוטב-
40 גרם חמאה
עלי מרווה
כפית שום כתוש
חצי כוס שמנת מתוקה
מלח
פלפל גרוס
בזיליקום קצוץ
מעט פרמזן
ההכנה-
1 ק"ג תפו"א .עם הקליפה לאפות בתנור על חום גבוה 190-200 על מצע של מלח גס.
כשעה וחצי עד ריכוך. לקרר.
לקלף את הקליפה,למעוך לפירה חלק. להוסיף 5 כפות קמח.
חלמון ,מלח,פלפל.
לחלק לשש.
כל חלק לקמח מעט,לגלגל למקל ארוך בקוטר של קצת יותר מסנטימטר.
לחתוך כל שני סנטימטר אפשר לגלגל בזהירות על מזלג לקבלת צורה(לא חובה).
לצנן במקרר חצי שעה.
לבשל במי מלח רותחים עד שצף . כדקה.
להמיס 40 גרם חמאה,שני עלי מרווה
כפית שום כתוש וחצי כוס שמנת מתוקה.מלח ,פלפל גרוס,בזיליקום קצוץ
להוסיף את הניוקי. להגיש עם פרמזן .
2 תגובות
תודה על. מתכון, איזה תפוחי אדמה עדיף?
לא משנה הגורמה הכי טעימים