אקלרים במלית קרם וניל
מאת – סיגלית עמגר
המרכיבים-
כוס חלב
2 כפיות סוכר
100 גרם חמאה
חצי כפית מלח
שקית סוכר וניל
כוס וחצי קמח
3 ביצים
ההכנה –
נחמם בסיר – חמאה חלב סוכר מלח וניל נבשל עד שהחמאה נמסה.
נוסיף קמח ונערבב היטב.נוריד מהאש ונעביר לקערת המיקסר .
נקרר עם הערבול ונוסיף 3 ביצים בהדרגה.
נעביר לשקית זילוף
נזלף לאורך בצורה של אקלר.
תנור מחממים על 180 אפייה רגילה
35 דקות מכבים תנור משאירים 5 דקות ואז רק פותחים את התנור.
לאחר שמתקרר לזלף קרם וניל
2 שמנת לקצפת עם כוס חלב אינסטנט פודינג וכפית וניל .
או להכין קרם וניל צרפתי –
כאן יש מתכון מעולה
7 תגובות
האים אפשר במקום חלב לשים חלב סויה בטעם וניל
אפשר
אפשר לקבל בסרטון הכנה של האקלר כדי לההין איך יצאו הפסים על גבי האקלר
אתם באמת רוציים שמישהו יכין את המתכון ויתייחס אליכם ברצינות ? איך ממלאים קרם ? חותכים את האקלר ואז ממלאים ומכסים שוב ? מה, מי, מו??
ברור שחותכים באמצע וממלאים כמו בתמונה
נראה מהמםםםם וטעיםםםם!!!
באיזה כוס למדוד את הקמח? אני יודעת שבאקלרים יש לדייק במידות…
והביצים זה משנה הגודל?
תודה לך
כוס מידה אוניברסלי ביצים לארג'