אקלרים מדהימים בקלות אקלרים במלית קרם וניל

אקלרים במלית קרם וניל

מאת – סיגלית עמגר 

המרכיבים-

כוס חלב

2 כפיות סוכר

100 גרם חמאה

חצי כפית מלח

שקית סוכר וניל

כוס וחצי קמח

3 ביצים

ההכנה –

נחמם בסיר – חמאה חלב סוכר מלח וניל נבשל עד שהחמאה נמסה.

נוסיף קמח ונערבב היטב.נוריד מהאש ונעביר לקערת המיקסר .

נקרר עם הערבול ונוסיף 3 ביצים בהדרגה.

נעביר לשקית זילוף

נזלף לאורך בצורה של אקלר.

תנור מחממים על 180 אפייה רגילה

35 דקות מכבים תנור משאירים 5 דקות ואז רק פותחים את התנור.

לאחר שמתקרר לזלף קרם וניל

2 שמנת לקצפת עם כוס חלב אינסטנט פודינג וכפית וניל .

או להכין קרם וניל צרפתי –

כאן יש מתכון מעולה 

 

7 תגובות

  1. אתם באמת רוציים שמישהו יכין את המתכון ויתייחס אליכם ברצינות ? איך ממלאים קרם ? חותכים את האקלר ואז ממלאים ומכסים שוב ? מה, מי, מו??

  2. נראה מהמםםםם וטעיםםםם!!!
    באיזה כוס למדוד את הקמח? אני יודעת שבאקלרים יש לדייק במידות…
    והביצים זה משנה הגודל?
    תודה לך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *