שניצל הפוך זה מושלם וטעים ברמות
חייבים להכין ולנסות.
מתכון מאת – אושרת בצלאל
המרכיבים-
פרוסות חזה עוף שניצל
2 ביצים תלוי במספר הסועדים
מעט כורכום
מרק עוף
מלח
פלפל שחור
כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
צלחת עם פירורי לחם דקים
ההכנה –
לשטוף ולייבש חזה פרוס לשניצל
ואז לכסות בפירורי לחם הכי דקים שיש .
להכין תערובת של ביצים ( תלוי בכמות השניצלים )
לתבל במעט כורכום , מרק עוף , מלח , פלפל שחור , מעט כוסברה ( לא חובה ) .
לתבול את השניצל שמצופה פירורי לחם ואז בביצה וישר לטגן .
בשמן לא רותח במחבת שטוחה גובהה אש בינונית.
מושלם וטעים ברמות .