מניפת בשר ותפוחי אדמה
מתכון מאת –אורנה סויסה מור-יוסף
המרכיבים-
חצי קילו בשר בקר טחון
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
כפית כמון
כפית מלח
חצי כפית פפריקה אדומה
בצל קטן מגורד
ביצה
תפו"א:
4-5 תפו"א בינוניים קלופים /פרוס לעיגולים יחסית דק
רוטב:
כוס מים רותחים
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי כפית מלח
מעט זעפרן/כורכום/פפריקה
2 כפות שמן
-אפשר כף רסק עגבניות .
ההכנה –
לערבב תערובת בשר ולעגל קציצות.
לשים בתבנית בצורה כמו בתמונה למעלה.
לשפוך את הרוטב מעל הקציצות.
לכסות עם נייר כסף
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל 25 דקות
להוריד את נייר הכסף.להשאיר בתנור לעוד 25 דקות
בתאבון