קציצות בשר עם ירק מטוגנות וטעימות
מאת – איריס ישראלוב.בן רוש.מזרחי
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון
חצי קילו עוף טחון
בצל גדול או 2
צרור פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
כמון
פפריקה מתוקה
כורכום
3 כפות גדושות פירורי לחם/קמח מצה לפסח
ביצה גדולה
ההכנה –
טחנתי במעבד מזון בצל ופטרוזיליה.
הוספתי לבשרים הטחונים
תיבלתי בתבלינים – שימו לפי טעמכם.
הוספתי לעיסה ביצה אחת גדולה ושלוש כפות גדושות של פרורי לחם,
טיגנתי בשמן עמוק.
את הקציצות אפשר לבשל גם לתוך רוטב עגבניות ואפונה מה שתרצו.או לאכול כך.