בסבוסה מעלפת טורקית

עוגת בסבוסה זה שמחה ואושר

מטורקיה

צילום אסתר סמרנו

המרכיבים

שתיים וחצי כוסות סולת

חצי כוס שמן

גביע יוגורט אחד 200 מל

3/4 כוס סוכר

רבע כפית מלח

חצי כפית ס לשתיה או שקית אבקת אפיה

ההכנה –

לערבב הכל יחד לקבל תערובת אחידה ללא גושים

להעביר לתבנית 26 עגולה או מלבנית, לחתוך לנעוץ שקד במרכז

אפיה 170  40 דקות לערך

 

סירופ –

לבשל

2 כוסות מים

2 כוסות סוכר

קצת לימון

לשפוך מעל העוגה

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *