קציצות טונה עם בטטה

Veronika Tair Nakash
הקציצות האלה מעולות לתשעת הימים לפני תשעה באב ובכלל לארוחות קלילות ללא בשר
קציצות טונה עם בטטה טעימות בטירוף ונימוחות שילדים אוהבים!!?? אפשר לטגן ואפשר לאפות בתנור?
מתכון מאת – Veronika Tair Nakash
המרכיבים-
2 קופסאות שימורי טונה במים/שמן
2 ביצים
3 כפות מלאות פירורי לחם
בטטה בינונית מאודה (למעוך)
קצת מלח לפי הטעם שלכם
קצת פלפל לפי הטעם שלכם
חופנים  קצוצים של כוסברה, פטרוזיליה, ושמיר טרי או מיובשים לפי הטעם
בצל בינוני מגורד
2 כפות קמח תופח
2 כפות שמן זית
שמן לטיגון
ההכנה –
נערבב את כל המרכיבים לתערובת קציצות חלקה.
ניצור לביבות ונטגן בשמן עמוק או לחילופין נשמן היטב נייר אפיה.
נשים קציצות על גבי הנייר ונאפה בתנור חצי שעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *