מוקפץ ירקות צמחוני
מתכון מאת – נורית רבו
המרכיבים-
2 בצלים פרוסים
3 שיני שום
4 גזרים
3 סוגי פלפלים בצבעים
4 גבעולי בצל ירוק
אטריות נודלס חבילה קטנה
פטריות אריזה טריות
2-3 כפות סויה
טריאקי
כף סוכר חום
מלח
פלפל שחור
אפשר חריף
ההכנה –
בסיר או ווק שמים 5 כפות שמן מאדים 2 בצלים חתוכים רצועות עם 3 שיני שום פרוס דק ,
4 גזרים חתוכים למקלות דקים מוסיפים 3 סוגי פלפלים
אדום צהוב כתום או ירוק בהיר אחכ מוסיפים 4 גבעולי
בצל ירוק חתוך גס
מבשלים אטריות נודלס מסננים ומוסיפים את האטרות להקפצה.
לקראת הסוף פטריות טריות פרוסות דק .
תיבול לפי טעם – 2 כפות רוטב סויה
כף או יותר רוטב טריאקי
כף סוכר חום דמררה