בלי מאמץ – עוגת ביסקוויטים קלה

 

צילום – חני קונאשוילי

עוגת השבת❤️ שלנו
אפשר עם פתי בר שוקולד או רגיל או
קרמל יצא מושלם❤️
לתבנית פיירקס מרובעת.

מאת – חני קונאשוילי

המרכיבים
שרוול וחצי פתיבר
נוזל לטבילת הביסקוויט:
חלב+ כפית תמצית וניל.
לקרם:
1וחצי מיכלי שמנת מתוקה
1כוס חלב
2 סוכר וניל
2 כפות סוכר
1פודינג וניל

500 גר גבינת שמנת או גביע

אחד שמנת וגבינה אחד גבינה לבנה רגילה

ההכנה
להקציף שמנת אינסטנט לקצף יציב.
להוסיף 2 מיכלי גבינת שמנת
או 1 גביע נפוליאון + 1 גביע גבינה לבנה 5%.
להוסיף לקרם ולערבל בעדינות דקה.
לטבול את הביסקוויט לרגע בחלב להניח בתבנית על הרקעית לרפד הכל ואם צריך לשבור ביסקויט כדי להתאים לתבנית.
לשים מעל חצי מהקרם.
לשים מעל הקרם עוד שכבה של פתיבר
ומעל הסיסקויטים  את החצי השני של הקרם.
לכסות בניילון נצמד ולהקפיא לשעה.
להוציא לשפוך מעל את קרם השוקולד.
לקרם שוקולד:
חצי מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר או חלב
לשים דקה במיקרו לחכות מעט לערבב היטב.
להוסיף כפית חמאה.
לשים עוד חצי דקה במיקרו
לערבב לקרם חלק לשפוך על העוגה הקפואה.
לשמור במקרר.
לקשט עם פירורי ביסקוויט.
בהצלחה חני❤❤❤

תגובה אחת

  1. המתכון לא ממש מובן. אופן ההכנה לא רשום בצורה שאני מבינה מה בדיוק עושים וממש בא לי להכין את העוגה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *