מאת – Isakov adi avraham
המתכון לקציצות דגים בנוסח מרוקאי
המרכיבים-
קצת יותר מחצי קילו של דגים מעורב מרלוזה טונה אדומה ונסיכת הנילוס
כמובן להשרות הכל במים לימון ולנקות היטב .
צרור כוסברה
3 שיניים של שום כתושות
ביצה אחת לייצב.
חצי כפית פפריקה
כף מרק עוף
חצי כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
שמן
ההכנה –
לטחון את הדגים וללוש הכל לעיסה אחידה ולתת לנוח במקרר .
לרוטב :
מטגנים 8 שיניי שום
גמבה אחת לרצועות
פלפל חריף או מתוק כל אחת מה שאוהבת
אפשר זיתים אפשר חומוס .. לבחירתכן
כוסברה קצוצה
כוס אחת של מים .
כף פפריקה
כף מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
להוציא את העיסה של הדגים
אפשר לטגן כמו שאני עשיתי או
פשוט להניח בסיר . עשרים דקות בישול
בתאבון
שבת שלוםםםםם ❤️