פשטידה שהכנתי מהר במיוחד לתשעה באב
מאת – עליזה-דוד אביגזר
המרכיבים-
6 תפוחי אדמה
3 ביצים
מלח
פלפל שחור
המון כוסברה/פטרוזיליה
כפית כורכום
חצי כוס שמן- אפשר גם פחות.
ההכנה –
לבשל תפוחי אדמה עד שמתרככים .
לרסק טוב .להוסיף , תבלינים , כוסברה .
לחמם בסיר ללא ידיות שנוכל להעביר לתנור, חצי כוס שמן .
כשרותח – לשפוך את התערובת וליישר עם כף. לטגן כמה דקות עד שמשחים.
אחר כך להעביר לתנור לאפייה עד ששחום גם למעלה.
אפשר להכין רק על הגז – תהפכו את הפשטידה באמצע לצד השני.
תגובה אחת
המתכון נראה נחמד אבל ממש לא ברור