זה דג סול מטוגן יצא מעולה כמו שניצל
מתכוו מאת – יפה ונונו
המרכיבים-
אריזה דג סול או פילה אחר
מלח
לימון
קמח
ביצים
פירורי לחם
תבלינים שאוהבים
כורכום,פפריקה חרדל
ההכנה –
להפשיר את הדגים ולהשרות אותם במיץ לימון ומלח
לסנן ולהניח לנוזלים לרדת ואז ליבש בנייר סופג
להכין צלחת עם קמח , צלחת עם 2-3 ביצים מקושקשות עם התבלינים
וצלחת עם פירורי לחם
הסדר לטיגון זה קמח לבן אחר כך בביצה טרופה ומתובלת איזה תבלינים שאוהבים ואז פירורי לחם
ואז לטגן בשמן קצת עמוק
בתאבון