כרובית אפויה בתנור – אין יותר טעים מזה
המתכון מאת –אורלי אוחנה כהן
המרכיבים-
כרובית יפה וגדולה
2 כפות מיונז
3 כפות רוטב צ'ילי
3 שיני שום כתוש
כף שמן זית
מלח גס
םפלפל שחור גרוס
ההכנה –
לשים כרובית שלמה בסיר עם מים רותחים ולבשל כרבע שעה-עשרים דקות
להוציא ולהניח להתקרר
לחמם תנור ל180 מעלות
בקערה קטנה לערבב 2-3כפות מיונז
2-3רוטב צילי צתוק/ חריף
2-3 שיני שום כתושות כף שמן זית
לטרוף הכל
לשים הכרובית על נייר אפייה
למרות את הכרובית בבלילה
לפזר מעל מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס ולאפות חצי שעה!
הולך מצויין עם אנטיפסטי שומר, קולורבי , קישואים , פלפלים
בתיאבון