מוקפץ עם חזה עוף
המרכיבים-
טריות רחבות 250 גרם
בצל פרוס קוביות
פלפל אדום או כמה בצבעים חתוך לרצועות
2 שיני שום
פלפל חריף קצת
5 פטריות טריות פרוסות
גזר לחתוך שרוכים
בערך 700 גרם חזה עוף רצועות
לערבב עם כף קורנפלור וכף סויה.
תבלינים לפי טעם לשים -פלפל שחור
3-4 כפות צ'ילי מתוק
2 כפות סויה
3 כפות טריאקי
2 כפות סילאן
מלח אם צריך
ההכנה –
לבשל את האטריות ולהניח בצד .
לחמם ווק ולטגן את רצועות העוף להוציא בצד.
אחר כך לטגן הירקות לפי סדר- בצל ,גמבבה ,שום,גזר ופטריות.
להוסיף תבלינים ורטבים לפי טעם.
להוסיף את העוף והאטריות להקפיץ קלות וזה מוכן.