❤עוגת גבינה פירורים❤
בתבנית גודל קוטר 22 24
מאת – שרון ישראל
המרכיבים-
חבילת ביסקוויטים
½ חבילת חמאה
קרם-
2 שמנת מתוקה
¼ כוס סוכר
1 אינסטנס פודינג וניל
1 כוס חלב
250 גרם גבינה לבנה
ההכנה –
מפוררים את הביסקוויטים ומערבבים עם החמאה ומהדקים לתחתית התבנית ומשאירים קצת מהביסקוויטים בצד.
מקציפים את השמנת עם הסוכר, פודינג, חלב עד קבלת קרם עמיד ומקפלים עם הגבינה הלבנה.
מוסיפים את הקרם על הביסקוויטים ומפזרים מעל את הביסקוויטים שהשארנו בצד.
למקרררררר🍰