עוגת קפה ואגוזים משגעת

צילום – קרן גן חיים

הכינה קרן גן חיים 

עפ"י מתכון של זהירה שליו

המרכיבים-

4 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס שמן

כוס מים עם כפית נס קפה מומס

חצי כוס אגוזים קצוצים דק

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

ההכנה –

משמנים היטב תבנית קפיצית 24 ומרפדים עם נייר אפייה.

מקציפים ביצים וסוכר לקצץ תפוח .

מורידים מהירות ומוסיפים בהדרגה ולאט את הנוזלים ואחר כך הקמח, אבקת אפייה ואגוזים.

מעבירים לתבנית

160 מעלות בערך שעה.

ציפוי – להקציף

שמנת מתוקה/צמחית  ולהוסיף כפית נס קפה  2 כפות סוכר

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *