הכינה קרן גן חיים
עפ"י מתכון של זהירה שליו
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מים עם כפית נס קפה מומס
חצי כוס אגוזים קצוצים דק
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
ההכנה –
משמנים היטב תבנית קפיצית 24 ומרפדים עם נייר אפייה.
מקציפים ביצים וסוכר לקצץ תפוח .
מורידים מהירות ומוסיפים בהדרגה ולאט את הנוזלים ואחר כך הקמח, אבקת אפייה ואגוזים.
מעבירים לתבנית
160 מעלות בערך שעה.
ציפוי – להקציף
שמנת מתוקה/צמחית ולהוסיף כפית נס קפה 2 כפות סוכר