קרמבל תפוחים רוצו תכינו לחג ותקפיאו מטורף כמה טעים
מאת – ירדנה ג'אנח
המרכיבים –
7 תפוחים
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
לבצק קראמבל –
4 כוסות קמח
2 ביצים
200 גר' חמאה/מחמאה
כף אבקת סוכר
מעט מלח
וניל
חצי כוס אגוזי מלך לפיזור
ההכנה –
עוגת קרמבל תפוחים ב כמה דקות עבודה..
.לקלוף 7 תפוחים ולחתוך לקוביות או לגרד על פומפיה גסה
.לבשל על הגז יחד עם חצי כוס סוכר וכפית קינמון .
לבשל כ15 דקות ולסנן חשוב מאוד.
לקרמבל לפורר ביד או בוו גיטרה :
4 כוסות קמח ,2 ביצים,200 מחמאה או חמאה בטמפרטורת החדר וכף אבקת סוכר.
חשוב להגיע לפירורים ולא לבצק אחיד לכן בפולסים קצרים להכין את הקרמבל..
להרכיב את העוגה –
שכבה ראשונה קרמבל שניה תפוחים ומעל אגוזי מלך (לא חובה ) ומעל שוב קרמבל .
אפייה – 180 מעלות כ 40 דקות בערך.
תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית