קדרת בשר ראש עם שעועית

צילום – איילה מרציאנו

מתכן לקדרת בשר ראש עם שעועית ברוטב אדום

מאת איילה מרציאנו

המרכיבים-

קילו בשר ראש /צלי כתף/בשר שריר

בצל

2 כוסות שעועית לבנה סנפרוסט קפואה

2 כוסות מים

מרק עוף

כף פפריקה

כף סילאן

פלפל שחור גרוס

מלח

מעט כורכום וכמון

ההכנה –

לבשל בשר ראש בסיר לחץ שעה וחצי.

לסנו ולקרר – לנקות ולחתוך קוביות

ניתן להחליף בכל בשר אחר – צלי או שריר .

לטגן בסיר את הבצל ולהוסיף תבלינים ושעועית – מי0 ובשר.

לסדר יפה בסיר – אפשר להוסיף קוביות תפוחי אדמה .

לבשל עד שהשעועית רכה  על אש נמוכה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *