מתכן לקדרת בשר ראש עם שעועית ברוטב אדום
מאת איילה מרציאנו
המרכיבים-
קילו בשר ראש /צלי כתף/בשר שריר
בצל
2 כוסות שעועית לבנה סנפרוסט קפואה
2 כוסות מים
מרק עוף
כף פפריקה
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח
מעט כורכום וכמון
ההכנה –
לבשל בשר ראש בסיר לחץ שעה וחצי.
לסנו ולקרר – לנקות ולחתוך קוביות
ניתן להחליף בכל בשר אחר – צלי או שריר .
לטגן בסיר את הבצל ולהוסיף תבלינים ושעועית – מי0 ובשר.
לסדר יפה בסיר – אפשר להוסיף קוביות תפוחי אדמה .
לבשל עד שהשעועית רכה על אש נמוכה.