קציצות ירקות – הלביבות לשולחן החג כולם משתגעים עליהם
תניחו צלחת כזאת במרכז השולחן לפני הארוחה
מאת – Stephanie Elizur
המרכיבים-
3-5 תפוחי אדמה
בצל גדול מטוגן
כוסברה
פטרוזיליה
שמיר
בטטה
2 גזרים
אפשר להוסיף ברוקולי או כרובית
2-3 ביצים
4 כפות פירורי לחם/קמח מצה /ללא גלוטן
חצי כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
ההכנה –
מבשלים עם מים את התפוח אדמה גזר בטטה וברוקולי עד שמתרכך. נותנים לזה להתקרר.
מטגנים את הבצל .
קוצצים את הירק .
מרסקים את כל הירקות המבושלים ביחד או קוצצים בסכין.
מאחדים את הכל ושמים ביצים ופירורי לחם, כורכום ,מלח ופלפל .
להכין קציצות ולטגן בשמן .
בתאבון
3 תגובות
אפשר בתנור תודה
נראה נהדר. יחד עם זה אני תמיד בבעיה עם מאכלים שהכי טעים להכין אותם ברגע האחרון. אבל זה מסובך כי בשעה מסויימת כבר רוצים לסיים ולהתכונן לאורחים. איך שומרים על הלביבות האלה טעימות גם אם עושים אותן כמה שעות קודם?. תודה
כמה שעות קודם לא קורה כלום לחמם בתנור קצת