מתכון לשוק טלה בתנור

מירי בר משיח

מתכון לשוק טלה בתנור

חגיגי מרשים וטעים

מאת – מירי בר משיח

שוק טלה בתנור
ברוטב דבש וחרדל דיז’ון
המרכיבים-
שוק טלה בגודל בינוני
מכינים בקערה מרינדה:
שמן זית
דבש 3-5 כפות
חרדל דיז’ון 2-3 כפות
טימין חבילה ענפים
רוזמרין 2 ענפים
מלח גס
פלפל גס
ההכנה –
מורחים ומשרים את השוק טלה במרינדה עד העשייה…
מרפדים תבנית אפייה או תבנית מתאימה לתנור.
אפשר לשים ירקות סביב -ירקות שורש ,בצלים,גזר,תפוחי אדמה ושום.
שמים את השוק במרכז.
מכניסים לתנור
בהתחלה שמים בחום גבוה מאוד 250 כל צד 15 דק.
ואחר כך מורידים ל- 200 40 דק בערך – להפוך את השוק כמה פעמים.
בהצלחה! ♥️🙏🏼

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *