איזה חגיגה – טורטיות ממולאות בפרגיות , ביס פגז
טורטיות עם פרגיות זה ביס פגז
חגיגה של טעמים בפה
המתכון מאת – אתי חרפוף
המרכיבים-
טורטיות חבילה
בצל גדול קצוץ
פלפל חריף
חבילה פטריות קצוץ
4-5 חתיכות פרגית/בשר טחון
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
תבלין פרגיות /בהרט
שום כתוש
ביצים לטרוף
ופירורי לחם בצלחת
ההכנה –
פורסת טורטיות על משטח עבודה.. מטגנת בצל ופלפל חריף ..ופטריות.
מוסיפה חתיכות קטנות של פרגיות. אפשר גם חזה עוף קוביות. או בשר טחון. מוסיפה תבלינים פפריקה
מתוקה פלפל מלח טיפה תבלין לפרגיות ושום…
מערבבת היטב עד שמוכן. מחכה שייתקרר…
ואז שמה מהמילוי בקצה הטורטייה וסוגרת עם קיפולים בצדדים.. כמו שמקפלים סיגרים.
בשביל שלא ייפתח מדביקה עם קמח ומים את הקצה.
ואז טובלת בביצה טרופה ופרורי לחם..
ומטגנת.
בתאבון
חג שמח