כדאי, ממש כדאי אין… פשוט אין… העוף יוצא כל כל טעים,
ו… הרוטב ??? ווואייי חבל על הזמן…
תכינו אורז לבן שיספוג את כל הרוטב היאממי הזה … זה טעיםםם !!!
עוף בסויה, צ'ילי וסילאן – Linda Amgar Langenauer
המרכיבים-
3 כרעיים חצויות
3 כפות רוטב סויה
3 כפות סילאן
2 כפות רוטב צילי מתוק
2 כפות שמן זית
כף מיץ לימון
1/4 כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
ההכנה –
למרינדה – לערבב בקערה את המצרכים (חוץ מהעוף) לתערובת אחידה,
להכניס את חתיכות העוף לקערה, לערבב היטב, לניילן ולהניח שעה-שעתיים במקרר.
להניח את העוף בשכבה אחת בתבנית כשצד העור למטה ולצקת מעל את הרוטב שנשאר בקערה,
לאפות בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות 35-40 דקות, להפוך את העוף ולאפות עוד 25-30 דקות.