לחמניות מתוקות
בצק בסיסי רק שיותר סוכר ניתן להוסיף כוס צימוקים או אגוזים לבחירתכם בשלב הסופי
מאת – ירדנה ג'נאח
המרכיבים –
קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3/4 סוכר ולערבב
להוסיף 1/2 כוס שמן
3 כוסות מים כוס אוניברסלית אם חסר מעט תוסיפו בטיפות
וכפית מלח
ככר –
לשים את כל המרכיבים במיקסר 10 דקות
הצימוקים מוסיפים בסוף
ל התפיח כ40 דקות
להכין צורה ללחמניה מה שאתם רוצים.
2 רצועות שמלפפים יחד
ולהתפיח 30 דקות .
למרוח חלמון וסוכר גבישי אפשרי למי שאין
שומשום או פרג
180 מעלות עד להזהבה יפה
מרחתי עליהם סירופ סוכר שבושל על הגז
חצי כוס מים חצי כוס סוכר ופרוסת לימון
לכו על זה ❤️שבת שלום ❤️