עוגיות הודיות. (ננקנטה. וכמו שהבנים שלי אומרים עוגיות של סבתא לילי ❣)
מאת – יפה מפגאונקר
המרכיבים –
3 כוסות קמח לבן
חצי שקית אבקת אפיה
1.5 שקיות אבקת סוכר (150 גרם)
220 גרם מחמאה/חמאה רכה
חצי כפית הל טחון
ההכנה:
חמאה ואבקת סוכר ולהכניס למיקסר ולערבל. לאחר מכן להוסיף את שאר המצרכים לערב עד קבלת בצק נעים (פריך אם יבש מדי להוסיף עוד קצת מחמאה) לכסות 10 דקות ליצור כדורים קטנים מעט מעוכים לסדר בתבנית (לא צפוף מתרחבות באפיה) ולהכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות בערך חצי שעה עד 40 דקות.