עוגת השוקולד הכי פשוטה והכי טעימה
גבוהה ומתוקה
מאת – Daniel Assayag Mesika
2 תבניות אינגליש קייק
המרכיבים-
2 כוסות קמח תופח מנופה
אפשר להוסיף כפית אבקת אפיה ( אני מוסיפה ) ,
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
3 כפות קקאו ( לעוגה מתוקה יותר ניתן להחליף/להמיר/לחלק עם שוקולדית )
אני שמתי 2 כפות קקאו , 2 כפות שוקולית
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
לציפוי
1 שמנת מתוקה
1 וחצי /2 שוקולד מריר/שוקולד חלב לילדים . 150 גרם
סוכריות
ההכנה-
מקציפים יחד ביצים שלמות עם הסוכר אפילו כ 10 דק ,
מהירות גבוהה.
לאחר מכן מוסיפה את השמן והמים
ועם כף באמצעות קיפול מוסיפה את הקמח המנופה – לא במיקסר .
170 מעלות לכ-40 דקות
ניתן לבדוק עם קיסם
הציפוי-
להמיס במיקרו ולערבב.
אני מחררת אותה קצת לפני הציפוי שייכנס לתוך העוגה היא יוצאת הרבה יותר נימוחה