כנאפה ביתית טעימה בטירוף
המתכון לכנאפה ביתית מאת – מיטל כהן בלק
המרכיבים-
גבינת פטה עיזים (250 גרם)
3 פרוסות גבינה צהובה מגורדת/מוצרלה
כף אבקת סוכר
300 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה
סירופ-
כוס סוכר עם כוס מים וכפית מיץ לימון.
ההכנה –
לערבב גבינות עם אבקת סוכר.
לסירופ – לבשל עד להמסת הסוכר ולהניח בצד.
להמיס 100 גרם חמאה ולערבב עם 300 גרם שערות קדאיף.
להפריד את שערות הקדאיף כך שהכנאפה לא תצא קשה.
להרכיב את הכנאפה-
לחמם מחבת על אש בינונית, לשים מחצית מהשערות קדאיף,
מעל לשים את תערובת הגבינה ומעל את יתרת הקדאיף שנותר.
לבשל מכל צד כ 3 דקות עד להשחמה.
מעל לפזר את סירופ הסוכר, עד שנספג.
לקישוט- לפזר פיסטוקים.