כדורי פירה מטוגנים במילוי פטריות
מתכון של – עדן סבג
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה
בצל
פטריות אריזה
קצת כוסברה,שמיר
כורכום
מלח
פלפל שחור
2 כפות קמח תפוחי אדמה/או קמח רגיל
ביצה
פירורי לחם/קמח מצה לפסח
ההכנה –
בסיר לבשל עד לריכוך תפו״א בערך 4-5,
להוציא את המים ולסנן היטב.
למעוך את תפו״א,
בסיר לטגן בצל כשהוא זהוב להוסיף פטריות, קצוצותכוסבה ושמיר,
לתבל עם כורכום מלח ופלפל שחור.
לתת לזה להתבשל בערך 20 דקות ביחד שלא ישארו נוזלים.
לתפו״א להוסיף 2 כפות קמח תפוחי אדמה, מעט פלפל שחור ומלח..
לשמן טיפה את הידיים לקחת מהתפו״א לעשות כמו גומה באמצע למלא מהפטריות, לסגור טוב טוב, אם חסר טיפה תפו״א להוסיף כדי שיצא עיגול מושלם,
לטבול בביצה ואז בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק וחם..
להוציא ובתיאבון