לחם טחינה ממכר. ללא גלוטן
מאת – צביה אורן
המרכיבים –
6 כפות טחינה מלאה
2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר.
4 ביצים
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית מלח ורוד הימלאיה/מלח
2 כפות זרעי צ׳יה.
חצי כוס גרעיני חמניות
1/4 כוס גרעיני דלעת.
חופן מלא אגוזי מלך חתוכים.
2 כפות שומשום שחור או לבן.
ההכנה –
לערבב הכל ולשים בתבנית ארוכה
אפייה
180
מעלות.
לשמן את התבנית.
בהצלחה
קל ופשוט הכל בקערה אחת ערבוב טוב ולתבנית.
מעדן….
בקלי קלות.
ממליצה.
לפזר מעל הלחם שומשום לפני כניסתו לתנור.
לקרר ואז לפרוס, אפשר גם להקפיא.
לחמם בטוסטר כאילו יצא באותו רגע מהתנור.
טעים במיוחד.
2 תגובות
ניסיתי טעים מאוד ישר כח
תודה