הכי פשוטה והכי טעימה – ללא אפייה עוגת גבינה ופירורים

חני קונאשוילי
עוגת השבת שלי
הכי פשוטה קלה והכי טעימה❤
גבינה פירורים קרה❤ ללא אפייה 
המתכון באדיבות – חני קונאשוילי
המרכיבים-
לתחתית ולפירורים:
250 גרם פתיבר
100 גרם חמאה מומסת במיקרו דקה.
לקרם גבינה:
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1 פודינג וניל
כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר.
ההכנה –
הפירורים –
לערבב עם הידיים לחול רטוב.
להפריש חופן/כוס פירורים להניח בצד.
את שאר הפירורים ליישר ולהדק היטב על תבנית 24 משומנת.
(מי שאוהבת עוגה גבוהה תבנית 22).
לקרם-
להקציף לקצף יציב.
להוסיף 500 מיל גבינה לבנה 5%.
**אני שמתי 2 סימפוניה טעם טבעי**
מיכל שמנת חמוצה של פעם או מיכל נפוליאון.
להקציף חצי דקה לאיחוד.
לשפוך את הקרם על התחתית.
ליישר היטב.
לקרר כחצי שעה ואז לפזר את הפירורים באופן שווה.
לשמור מכוסה במקרר.
אחרי יום יותר יציבה.
בהצלחה חני❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *