עוגה שוקולד חלבית בחושה שתמיד טעימה
מאת – יפה ויגאל מפגאונקר
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
כוס וחצי קמח תופח
כוס שמן
כוס אבקת שוקולית
שמנת חמוצה גביע
לקרם –
חצי אריזה שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
ההכנה –
להקציף 4 ביצים עם כוס סוכר (אפשר גם פחות סוכר)
להוריד מהירות של המיקסר. להוסיף בהדרגה
כוס וחצי קמח תופח
כוס שמן
כוס אבקת שוקולית
שמנת חמוצה
להמשיך לערבב עד שנקבל תערובת אחידה וחלקה.
להעביר לתבנית משומנת קוטר 24 .
180 מעלות 40 דקות עד שהעוגה יציבה.
לאחר קירור להכין קרם
קרם:
חצי קופסה שמנת מתוקה עם חפיסה אחת שוקולד מריר לחמם שמנת ולשים שוקולד להמסה.
לשפוך מעל העוגה.