תערובת אחת ל- 2 עוגות
טורט תפוזים וקוקוס וטורט מייפל: אותה בלילה 2 עוגות שונות
מתכון מאת – תמי מורד
המרכיבים-
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
3 כפות גדושות של אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גדושות של קוקוס
2 כוסות קמח תופח
מי סוכר –
להרתיח חצי כוס מים עם רבע כוס סוכר
ההכנה-
מפרידים את החלבונים , ואת החלמונים שמים בקערה נפרדת.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף נוקשה, מוסיפים את החלמונים, שמן בהדרגה, מיץ תפוזים בהדרגה
להוסיף את האינסטנט פודינג וניל והקוקוס ולבסוף את 2 כוסות הקמח התופח.
מרססים תרסיס שמן על 2 תבניות אינגליש קייק ומחלקים בהם את הבלילה שווה בשווה,
אחת משאירים בלי תוספות וכשהיא יוצאת מהתנור מרטיבים במי סוכר וזורים קוקוס.
העוגה השניה – מפזרת מעל הבלילה סוכר חום ומעט סירופ מייפל ושמה אגוזי מלך/פקאן לאורך כל העוגה.
כשהעוגה יוצאת מהתנור והיא עדיין חמה אני עושה חורים בעזרת שיפוד לאורך העוגה ושופכת סירופ מייפל לאורכה,
את העוגות אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות (לא טורבו) למשך 45 דקות, בודקים עם קיסם ואם יבש העוגה מוכנה,