עוגת ריבת חלב וקוקוס
מאת – לירן שוקר צור
מתכון של יעל רומנו
המרכיבים-
4 ביצים
1 שמנת חמוצה
כוס קוקוס
כוס קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
ההכנה –
להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים והסוכר (קצף יציב וחזק)
להנמיך מהירות ולהוסיף חלמונים, שמנת ושמן, ובסוף להוסיף קמח, אבקת אפיה וקוקוס.
להעביר לתבנית 26 עגולה או מרובעת 20/30
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות 30-40 דק.
ציפוי:
5 כפות ריבת חלב
3 כפות חלב
חצי דקה במיקרו לערבב טוב ולשפוך על העוגה אחרי שמתקררת..
בתאבון