לביבות תפוחי אדמה כמו שניצל
לביבות תפוחי אדמה מתכון מאת – אלין לגאלי דהן
המרכיבים-
3 תפוחי אדמה גדולים
בצל גדול
חצי חבילה פטרוזיליה
כפית כורכום
קצת פלפל לבן/שחור
כפית אבקת מרק עוף
כפית מלח
2-3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
להכין לטבול –
פירורי לחם עם קצת שומשום.
ההכנה –
נרתיח תפוחי אדמה גדולים עד שהם רכים נסנן מהמים ונמעך.
נגרד בצל אחד ונסחוט את הנוזלים .
נקצוץ פטרוזיליה ונערבב הכל עם ביצים פירורי לחם ותבלינים.
.בצלחת נערבב פירורי לחם ושומשום נגלגל כדורים בתוך פירורי הלחםנשטח את הלביבה
ונטגן בשמן עמוק.
בתאבון
3 תגובות
אפשר בתנור את הלביבות תפוחי אדמה תודה
לא מוסיפים קמח
הבלילה יוצאת דלילה ונוזלית וקשה ליצור קציצות
האם אין צורך להוסיף קמח