קציצות פרסה( כרישה) עם עוף
אין טעים מזה!!
מאת – דליה בן חמו
המרכיבים-
3 כרישות
בצל
גזר
תפוחי אדמה
שן שום
פטרוזיליה וכוסברה חופנים קצוצים
חזה עוף 300 גרם
ביצה
1/4 כוס פירורי לחם לבן/קמח מצה לפסח
תבלינים: מלח , פלפל לבן ושחור, מעט תבלין קציצות
קציצות עוף וכרישה – אין טעים מזה
ההכנה –
לשטוף ולנקות היטב את הכרישה – להשתמש רק בחלק הלבן…
לחתוך כל גבעול פרסה לאורכו ולקצוץ..
לטגן היטב במחבת…
להוסיף בצל קצוץ…לתבל במלח ופלפל
להוסיף כוס מים להתרככות..
בקוצץ חשמלי: לשים את הירקות תפוחי אדמה גזר ושום..ולטחון..להוסיף חזה עוף והפרסה שטוגנה והתקררה..וטוחנים ..
קוצצים ירק ומוסיפים ביצה ופירורי לחם ותבלינים..משאירים כשעה לתפיסת טעמים ואז מטגנים משני הצדדים עד השחמה.
טעים במיוחד…ומתאים לילדודס..