כבדי עוף מטוגנים זריז וטעים

 

כבדי עוף זריז וטעים

מאת-   גילה סלע

המרכיבים

חצי קילו כבדי עוף

2 בצלים

מלח

פלפל

כמון

פפריקה

מרק עוף

סילאן

ההכנה

מכשירה את הכבדים על האש.

מטגנת רצועות בצל עבות,

מוסיפה את הכבדים כשהם חצויים.

מתבלת: מעט מלח, מעט פלפל שחור, מעט כמון,

מעט פפריקה, מעט אבקת מרק וכף שטוחה סילאן.

הקפצה כמה דקות

מערבבת בזהירות רבה, וזהו !!!

פירה או אורז ההגשה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *