לביבות תפוחי עץ היסטריות
נחטפות מהצלחת טעימות שיגעון
מאת – צביה אורן
המרכיבים-
4 תפוחי עץ ירוקים ולא קלופים
3/4 כוס קמח תופח
3 כפות סוכר
3 ביצים טרופות
2 כפות שמן
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כפית קינמון
שמן לטיגון
ועוד שקית סוכר וניל לפזר מעל הלביבה.
ההכנה –
לגרד את התפוחים גס בפומפייה
להכניס לקערה, להוסיף שאר המצרכים לערבב היטב.
במחבת חמה עם שמן לטגן בעזרת כף לצקת לביבות, לטגן משני הצדדים עד להשחמה.
להוציא לצלחת על גבי ניר סופג, לקרר מעט ולפזר מעל שקית סוכר וניל.
טעים במיוחד.