סלט בורגול טעים
מאת – הילה כמרי בן מוחה
פשוט וקל להכנה
המרכיבים-
1 וחצי כוסות בורגול לנקות היטב
( לברור כמו את האורז)
צרור פטרוזיליה וכוסברה ב
3-4 בצל ירוק הכל קצוץ דק דק
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
כף שמן זית
פלל כתום חתוך לקוביות
אפשר להוסיף עוד ירקות נוספים
ההכנה –
שוטפת היטב ומניחה בתוך
מים רותחים שמכסים את הבורגול
מכסה היטב למשך כעשרים דקות.
כל המים אמורים להעלם ולהיספג היטב בבורגול.
לאחר כעשרים דקות לסנן ולהעביר לקערה.
נוסיף את הירוקים והפלפל .נתבל ונגיש סלט בורגול ממש טעים