מתכון לקרמבו ביתי
המתכון מאת – אריאלה אביטן
המרכיבים-
3 חלבונים
150 גרם סוכר
לקרמבו מוקה כפית נס קפה
100 גרם שוקולד מומס
+כף שמן
עוגיות אוראו
עוגיות חיוכים ביסקוויט לתחתית
מתכון לקרמבו ביתי – מחיר הקרמבו מוגזם? אז הנה תכינו קרמבו בבית
ההכנה-
לערבב בקערה סוכר וחלבונים ולהניח בבן מרי – על סיר ובתוכו מים חמים על הגז.
לערבב עד שאין גרגרי סוכר והסוכר נמס לחלוטין – החלבונים מתחממים לדרגה שהם כבר מפוסטרים.
אפשר לשים מד חום – 171-180 מעלות .
אם רוצים מוקה – להוסיף כפית גדושה נס קפה לקרמבו מוקה.
אח"כ להקציף במיקסר במהירות גבוהה במשך 10 ד' – עד שנקבל מרנג יציב .
אם רוצים וניל אפשר שקית וניל .
להעביר לשקית זילוף
לזלף עם צנתר על כל עוגיה עגולה, בצורה של קרמבו.עם שפיץ.
להקפיא חצי שעה ואחר כך לטבול בשוקולד מומס
100 שוקולד מריר עם כף שמן בהצלחהה