סלט חסה תפוח עץ ופקאן סיני
מאת – מירב פרנקל
והמתכון נלקח מהרשת
המרכיבים-
1 ראש גדול של חסה אייסברג רחוצה יבשה וחתוכה דק (אפשר כל חסה שאתם אוהבים )
1 תפוח עץ ירוק עם הקליפה פרוס דק ממש לפני ההגשה
או (אם חותכים מראש, לסחוט על התפוח, מיץ לימון ולשמור בצד מכוסה )
קורט מלח
1 כפית שמן (לא זית)
1 כף סוכר
ולימון
100 גרם פקאן מסוכר
ההכנה –
נשים את כל המרכיבים בקערה ולני ההגשה נתבל בסוכר ושמן.
אפשר להכניס לתוך הסלט גבינה בולגרית קוביות.