פשטידת קישואים קלה וטעימה
המתכון מאת – איריש אמה ברסנו
המרכיבים-
10-8קישואים קטנים.
3 בצלים בינוניים
4 ביצים
חופן עלי שמיר
כף מרק עוף
קמח- חצי כוס חד פעמית קרה
כפית אבקת אפיה
שמן- רבע כוס חד פעמית קרה
קורט פלפל לבן
קורט מלח
ההכנה-
לקצוץ את הבצל ולטגן עד ריכוך והזהבה.
לגרד בפומפייה או במעבד את הקישואים.
ולסחוט עם היד להוצאת הנוזלים .
לשים בקערה ולהוסיף את הבצל המטוגן.
ולערבב.
להוסיף את הביצים בזו אחר זו.
ולערבב.
להוסיף את הקמח והאפיה ולערבב.
לבסוף להוסיף שמיר קצוץ מרק עוף פלפל לבן ומלח..
לערבב לבלילה רכה.
לשמן את התבנית ולפזר מעל השמן פירורי לחם.
לשפוך את הבלילה לתבנית ולאפות בחום 180מעלות במשך 45דקות.
בתאבון ובהצלחה.