פשטידת תפוחי אדמה במחבת מהירה וטעימה

מלי מלכה
הצעה שתכינו לחנוכה
פשטידת תפוחי אדמה במחבת הכנה קלה
מאת – מלי מלכה 
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה מבושלים
2 גזרים לקוביות קטנות או לגרד
4 ביצים
כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
מעט אבקת שום
כוסברה יבשה כף/אפשר פטרוזיליה
רבע כוס שמן
ההכנה –
לשים בקערה חמש תפוחי אדמה המבושלים ולמעוך לפירה.
להוסיף שתי גזרים חתוכים לקוביות קטנות או לגרד.
 להוסיף ביצים ותבלינים
לערבב הכל ביחד.
לחמם מחבת גדולה עם רבע כוס שמן לחמם היטב ואז לשפוך בעדינות את התערובת ולהדק לקרקעית.
צליה בחום גבוה ארבע דקות לאחר ארבע דקות לכסות במכסה.
להעביר על אש נמוכה לעשרים דקות.
לאחר מכן לקחת צלחת גדולה ולהפוך בעדינות לצד השני חום גבוהה לכמה דקות ולאחר מכן אש נמוכה לעשרים דקות.
ברור שיש אפשרות לאפות גם בתנור 180 עד להזהבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *