קונוסים של בצק עלים וקרם וניל – קרמשניט בקונוס

 

צילום רחל דמרי

מאת – רחל דמרי

את המאפים האלה ממש ממש קל להכין

צריך רק לקנות קונוסים ממתכת בחנויות כלי בית

המרכיבים-

בצק עלים (לא משנה של איזה חברה )

לקרם

שמנת מתוקה 250 מ"ל /אפשר צמחית

אינסטנט פודינג וניל

כוס חלב

ההכנה –

לקחת את הבצק לפתוח על משטח עבודה.

לחתוך רצועות בעובי של כ- 2 ס"מ.

ללפף סביב הקונוס. להניח על ניר אפיה

אפשר למרוח בביצה

לאפות עד שמזהיב טוב.

בערך חצי שעה.

לאחר שמתקרר לשלוף את הקונוס מהמתכת.

למלא בקרם

להקציף יחיד שמנת אינסטנט וחלב

לזלף פנימה בעזרת שקית זילוף

לשים דובדבן מסוכר בקצה .

אבקת סוכר ולהגיש

בתאבון

 

קונוסים של בצק עלים וקרם וניל – קרמשניט בקונוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *