קרם שניט בהגשה אישית
מאת – אתי ממן
המרכיבים-
בצק עלים – חמאה עדיף
500 מ"ל שמנת מתוקה
חבילה גבינת מסקרפונה 250 גרם
3 כפות סוכר
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
ההכנה –
בצק עלים – מפשירים לילה במקרר.
פותחים את הבצק וקורצים עיגולים בגודל הרצוי, אפשר עם קורצן של פרח גדול.
שמים על ניר אפיה בתבנית.
מניחים מעל עוד נייר אפייה ומגש נוסף של התנור מעל הנייר למניעת התפחה של הבצק.
אופים 160 מעלות עד להשחמה. תבדקו שאפוי טוב כמו בתמונה.
קצפת – מקציפים 500 גרם שמנת מתוקה עם 1 גבינת מסקרפונה, 3 כפות סוכר, 3 כפות אינסטנט וניל.
מעבירים לשקית זילוף עם צנתר חלק.
מניחים עיגול של הבצק על תחתית הגשה ומזלפים,
חוזרים על אותה פעולה, וכך יוצרים 3 שכבות.
מפדרים אבקת סוכר ומקשטים.
אתי ממן