מיני סופגניות משגעות אפשר לטבול אותם בסירופ מייפל או בשוקולד
אפשר לפזר אבקה סוכר ואפשר למלא אותם בריבה כל מה שאתם אוהבים
מתכון מאת – ליז תורג'מן
המרכיבים-
250 גרם קמח תופח מנופה
250 מ"ל חלב
50 גרם סוכר
3 חלמונים
1 סוכר וניל
כף שמן
ההכנה-
בקערה קטנה שמים את הקמח הסוכר וסוכר וניל ומוסיפים את החלמונים את השמן
את החלב להוסיף לאט וטורפים עד לבלילה ללא גושים נ.
ותנים לבצק לנוח חצי שעה מח.
ממים שמן לטיגון בחום של 170 מעלות.
יוצרים כדורים קטנים עם 2 כפיות ואז מטגנים בשמן החם.
אחרי הטיגון מצפים את הכדורים בסוכר
בהצלחה ליז תורג'מן
מיני סופגניות מהירות משגעות ללא שמרים